Contributie 2017:

De contributie bestaat uit twee elementen, te weten de bijdrage aan de vereniging alsmede de afdracht ten behoeve van de bond (Koninklijke Wandel Bond Nederland).

Voor de vereniging wordt € 12,50 per jaar in rekening gebracht per postadres. Daarnaast wordt de bonds-afdracht ad € 12,00/lid en € 8,00/gezinslid doorberekend.

Bij afgifte van een geldige incassomachtiging ontvangt men een korting van € 1,25 korting per postadres.
De incasso's voor de jaarlijkse contributiebetaling worden eind november van enig jaar van uw rekening afgeschreven. (Deze mededeling komt in de plaats van de verplichte incasso vooraankondiging)

In schema de contributieberekening:

Aantal leden       contributie 2017   contributie 2017
per postadres       zonder korting   met korting

1       € 24,50   € 23,25
2       € 32,50   € 31,25
3       € 40,50   € 39,25
4       € 48,50   € 47,25

Wat krijgt u voor het lidmaatschap:

• Een KWBN ledenpas
  • € 1,00 korting op vertoon van de pas bij deelname aan wandeltochten die worden georganiseerd door een bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland aangesloten vereniging.
  • Gratis deelname aan minimaal 25 wandeltochten in de provincie Gelderland.
  • € 5,- korting p.p. bij deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse. Per adres de jaargids evenementen (voorheen LWP, adviesprijs € 6,95), een jaaruitgave met alle officiële wandeltochten ed. in Nederland
  • 5 keer per jaar het magazine Wandel.nl met wandelnieuws.
  • Een nieuwsbrief met actueel verenigingsnieuws op uw email adres.

Lid worden?                                       Klik hier.

U ontvangt dan per omgaande een aanmeldingsformulier met het verzoek deze te printen, in te vullen en ondertekend te retourneren naar het adres wat op het formulier vermeld staat.

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen? Klik hier.

LET WEL OP DAT ALLEEN OPZEGGINGEN VAN LEDEN VAN DE WANDELVERENIGING GELDERLAND GEDAAN KUNNEN WORDEN. INDIVIDUELE LEDEN VAN DE WANDELBOND NEMEN CONTACT OP MET Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

LET OP: UW OPZEGGING DIENT UITERLIJK 1 NOVEMBER VAN ENIG JAAR BIJ ONS BINNEN TE ZIJN! U WORDT DAN PER 31 DECEMBER VAN DATZELFDE JAAR UITGESCHREVEN.