Wandelen bij wandelvereniging Gelderland

Wandelen bij Wandelvereniging Gelderland…..

Dat is genieten van mooie routes tijdens onze tochten, neem nou de Snertmars die we gezamenlijk organiseren met Wios ‘81, dat is een route die onlangs vernieuwd is en we daar heel veel lovende woorden over kregen dus voor volgend jaar een aanrader in januari.

De Avondvierdaagse in juni waar we voor de 5 km wandelaars een kabouterroute hebben gerealiseerd en erg aangeslagen is bij de jeugd.

De Herfstkleurentocht, natuurlijk altijd in oktober als er mooie herfsttinten zijn te zien in het bos, want we starten in de Leemkuil en dan begin je al goed!

Dit alles onder auspiciën van de KWBN.

En leden van onze vereniging die dan ook nog gratis willen wandelen: Kijk dan op onze website verder dan vindt U er voor het hele jaar, wel graag Uw lidmaatschapskaart laten zien ter plaatse anders gaat het geheel niet door.

Dit alles tezamen vult het bestuur graag voor U in en hopen dat U er van geniet of nog gaat doen; het is allemaal een aanrader!